Specifieke hardlooptraining

Nynke Kuiper geeft wekelijks een hardlooptraining. Deze training bestaat uit stukken hardlopen, maar ook uit verschillende losse oefeningen. Waarom? Omdat het belangrijk is om, naast het hardlopen, ook te werken aan je balans, coördinatie en bijvoorbeeld core stability. De oefeningen worden tussen het lopen door gedaan of aan het begin of einde van de training. In principe is de training voor iedereen toegankelijk, al is het wel wenselijk om een basis conditie te hebben. Er wordt goed gelet op de techniek, de houding en het lopen zelf. Ook is deze hardlooptraining ideaal als toevoeging op je wekelijkse training voor bijvoorbeeld een halve marathon.

Na de periode waarbij beperkingen geleden in verband met het Corona virus zullen wij op deze pagina en onze social media laten weten welke dag en tijd de hardlooptraining plaats zal gaan vinden. 

Adres

Hardloopschool Hilversum is gevestigd in het Hilversum Business Centre op de Zeverijnstraat te Hilversum. Het is een onderdeel van Sportrevalidatie Hilversum.

Hardloopschool Hilversum
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

Hardloopschool Hilversum is telefonisch het beste te bereiken via de hoofdvestiging op de Zeverijnstraat.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken